Kelderklasse: Götze schiet zichzelf voor open doel een bloedneus

27 februari 2022, 17:33

PSV kende een zeer lastige eerste helft tegen Sparta. De nummer zeventien van de Eredivisie leidde met 1-0 en dat was dik verdiend. Toch kreeg PSV op slag van rust een grote kans om gelijk te maken, maar Mario Götze kreeg de bal er voor leeg doel niet in. Sterker nog, Götze raakte de bal zo slecht, dat hij zichzelf een bloedneus schoot.

Net voor de theepauze kwam Ibrahim Sangaré door via rechts en hij kwam met een perfecte voorzet op de proppen. Zowel de verdedigers als de doelman waren gezien en Götze leek bij de tweede paal voor open doel de 1-1 te maken. De Duitser schatte de bal echter verkeerd in, schoot tegen zijn eigen neus aan, waardoor het een doeltrap werd. Tot overmaat van ramp moest hij daarna ook nog naar de kant voor watjes in zijn neus omdat het was gaan bloeden.

Voor de camera van ESPN heeft Götze wel een verklaring waarom PSV zo slecht voor de dag kwam. "We hadden donderdag nog een wedstrijd en moesten vrijdag terug. Dat is geen lekkere situatie. Daarbij komt ook nog kijken dat het veld niet bepaald perfect is." Daarmee doelt hij op het kunstgrasveld dat op Het Kasteel ligt.

"Gelukkig hebben we desondanks gewonnen. We kunnen het drukke schema toch niet veranderen en moeten het dus accepteren. We hebben het resultaat van Feyenoord gezien, maar hebben ons alleen op onszelf gefocust." Komende woensdag speelt PSV alweer, dan voor de beker tegen Go Ahead Eagles.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen