Feyenoord-opponent Partizan lijdt eerste, maar pijnlijke nederlaag

28 februari 2022, 17:40

Partizan Belgrado is zondagavond zijn bijzondere reeks kwijtgeraakt. De Servische topploeg was nog het hele seizoen ongeslagen in de eigen competitie, maar daar is dus een einde aan gekomen. Pijnlijk genoeg was het niet zomaar een nederlaag, maar tegen de aartsrivaal Rode Ster Belgrado. Het verloor met 2-0, waardoor ook de titelstrijd weer razend spannend is.

Feyenoord werd afgelopen vrijdag gekoppeld aan Partizan Belgrado in de Europa Conference League. Partizan is geen club die in Nederland op de voet gevolgd wordt, maar is wel bezig aan een uitstekend seizoen. Het staat bovenaan in de Servische competitie en eindigde tweede in de Conference League-poule met Gent, Anorthosis Famagusta en Flora Tallin.

Lees ook: Slot onder indruk van Partizan

Via Sparta Praag bereikte het de volgende ronde, waardoor donderdag 10 maart de eerste wedstrijd uit het tweeluik met Feyenoord op het programma staat. Zeven dagen later speelt Feyenoord thuis tegen Partizan. Door de nederlaag tegen Rode Ster, staat het nu nog maar twee punten voor op de stadgenoot met nog zes wedstrijden te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen