Feyenoord krijgt goed en slecht nieuws uit de ziekenboeg

1 maart 2022, 16:30

Feyenoord heeft goed en slecht nieuws ontvangen uit de ziekenboeg. De Rotterdammers konden Cyriel Dessers en Reiss Nelson, die afgelopen weekend ontbraken vanwege blessureleed, weer ontvangen op de training. Daartegenover stond echter wel dat Tyrell Malacia nog altijd ontbrak en Cole Bassett de training voortijdig moest staken.

RTV Rijnmond schrijft over de open training van Feyenoord, die door de voorjaarsvakantie bijzonder goed bezocht werd. De aanwezige fans zagen Dessers en Nelson terug bij de selectie van Arne Slot, maar de tegen AZ in de pauze gewisselde Malacia stond nog niet op het trainingsveld. Hoe erg zijn kwetsuur is, is nog niet bekend.

Philippe Sandler werkte binnen aan zijn eigen conditie: de van Manchester City overgekomen verdediger is nog altijd niet wedstrijdfit. Bassett deed wel mee, maar moest voortijdig het trainingsveld verlaten vanwege een hoofdwond die hij tijdens de training opliep. Ook Luis Sinisterra maakte de training niet vol, maar waarom hij voortijdig moest stoppen, is niet bekend.

Lees ook: Dit is het resterende programma Ajax

Behalve Dessers, Sandler en Nelson is de ziekenboeg van de A-selectie van de Rotterdammers vrijwel helemaal leeg. Met een midweekse trainingsweek richting FC Groningen lijken er wat dat betreft dan ook weinig zorgen voor Slot, al is het voor hem wel te hopen dat Malacia, Sinisterra en Bassett snel weer inzetbaar zijn. Over negen dagen staat het heenduel van de achtste finales van de Conference League tegen Partizan Belgrado op de rol.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen