Daramy onder indruk van concurrent bij Ajax: "Hij is een machine"

1 maart 2022 – Mohamed Daramy kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste maanden als speler van Ajax. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van FC Kopenhagen, maar is nog geen basisspeler bij zijn nieuwe club. Zijn directe concurrent is immers niet zomaar een speler.

Daramy onder indruk van concurrent bij Ajax: "Hij is een machine"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dusan Tadic is namelijk de aanvoerder van de ploeg van trainer Erik ten Hag. De routinier speelt vrijwel altijd en dus zit Daramy op de bank. "Hij is een machine en werkt keihard. We vechten voor dezelfde positie, maar hij is een ontzettend goede kerel. Hij zorgt voor me en probeert mij overal bij te betrekken", aldus Daramy op de website van Ajax.

Toch moet de Deense aanvaller voorlopig nog even geduld hebben en maakte hij nog weinig minuten in de hoofdmacht. "Het is moeilijk om van het eerste naar het tweede te gaan. Maar ik wil minuten maken, dus dan is het goed om te spelen voor Jong Ajax. Soms ben ik wel teleurgesteld, maar dat helpt niet, want het verandert niks. Ik moet geduldig zijn en wachten tot het moment dat de coach mij nodig heeft."

Daramy speelde tot nu toe dertien wedstrijden voor Ajax. Die optredens verdeelde hij over de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League. In totaal was hij goed voor drie doelpunten en twee assists. Aanstaande donderdag gaat de linksbuiten samen met zijn ploeggenoten op bezoek bij AZ. In Alkmaar ligt een ticket voor de finale voor het oprapen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd