'AC Milan terug in de race om handtekening van gewilde Mazraoui'

1 maart 2022, 21:25

Het spel rond Noussair Mazraoui lijkt op de wagen. De verdediger van Ajax is bezig aan zijn laatste maanden in de Johan Cruijff ArenA en wordt begeerd door meerdere topclubs. AC Milan mengt zich opnieuw in de strijd, terwijl ook vanuit Spanje en Duitsland serieuze belangstelling is.

Volgens onder meer De Telegraaf en Voetbal International heeft Milan inmiddels een nieuwe aanbieding gedaan. De Italiaanse grootmacht kreeg eerder nog nul op rekest vanuit Mazraoui, maar weigert de strijd op te geven. Het is al langer bekend dat ook Borussia Dortmund en FC Barcelona de international van Marokko ook graag willen hebben.

Barcelona zou momenteel de beste papieren hebben om Mazraoui transfervrij over te nemen van Ajax. De rechtspoot komt uit de jeugdopleiding van de Amsterdammers en beschikt over een aflopende verbintenis. Terwijl Ajax hem graag liever in de hoofdstad wil houden, is Mazraoui van plan om gebruik te maken van zijn status als transfervrije speler.

De multifunctionele Ajacied heeft op 24-jarige leeftijd al een mooie erelijst. Mazraoui werd twee keer landskampioen, won tweemaal de KNVB Beker en pakte een keer de Johan Cruijff Schaal. Daarnaast werd hij in 2018 kampioen in de Eerste Divisie met Jong Ajax. Dit seizoen is Ajax met Mazraoui nog op drie podia actief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen