Antony had veel last van Neres-situatie, Wijndal op verlanglijst Ajax

2 maart 2022, 13:26

Erik ten Hag en de spelers van Ajax hebben contact gehad met David Neres. De Braziliaanse aanvaller verkaste afgelopen zomer van Amsterdam naar Shakhtar Donetsk en belandde de afgelopen dagen in een horrorsituatie. Na diverse noodkreten kreeg hij de kans om het door oorlog geteisterde Oekraïne te verlaten, tot opluchting van Ajax.

Ten Hag bevestigde dat er voortdurend contact is geweest. "Ik heb zelf ook contact gehad. We hebben betrokken meegeleefd, we zijn heel blij dat hij is vertrokken uit dat oorloggebied", aldus de oefenmeester op de persconferentie richting de bekerwedstrijd tegen AZ. "We zijn blij voor hem en zijn gezin dat hij weer veilig is. Vooral Antony heeft een aantal heel moeilijke dagen gehad, hij wist niet hoe hij er mee moest omgaan en deelde zijn angsten. Ik ben heel blij dat hij weer safe is."

Lees ook: Mazraoui mist kraker tegen AZ

Ten Hag kreeg ook vragen over zijn toekomst, maar wenste daar niet al te diep op in te gaan. "Ik ben totaal niet bezig met een andere club, ik heb hier nog een contract voor een jaar. Daarom denk ik helemaal niet na over een vertrek", aldus de succescoach, die aangaf met de club alvast bezig te zijn voor komend seizoen.

Ook sprak Ten Hag zich kort uit over de linksback van de tegenstander. Bij AZ maakt Owen Wijndal al jaren furore. Ten Hag constateerde dat de linksachter klaar is voor een transfer naar een topclub. "Hij staat bij ons al langer op de verlanglijst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen