Druk op Schreuder neemt toe na pijnlijke bekeruitschakeling

2 maart 2022 – Alfred Schreuder beleefde een vervelende wedstrijd met Club Brugge. De trainer verloor met 0-3 van KAA Gent, waardoor het bekertoernooi er voor de Nederlandse oefenmeester opzit. Het zal de druk doen toenemen, want ook in de competitie verloopt het moeizaam voor de topclub.

Druk op Schreuder neemt toe na pijnlijke bekeruitschakeling

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de competitie is het gat zeven punten met de verrassende koploper Royale Union Saint-Gilloise. De trainer kreeg de afgelopen weken al kritiek omdat het spel in de meeste wedstrijden stroperig oogt, al zijn de resultaten de laatste weken zeker niet slecht. In de competitie werden vier van de laatste vijf wedstrijden gewonnen, maar overtuigend ging dat dus niet altijd.

In de halve finale van het bekertoernooi wist Club het eerste duel met 0-1 te winnen. Die overwinning bleek echter niets waard in de return, waarbij de regerend landskampioen werd afgetroefd door Gent. Al na twee minuten was de uitslag van de eerste wedstrijd weggepoetst door de uitploeg door een doelpunt van Vadis Odjidja-Ofoe. Nog voor rust pakte de Gent-middenvelder ook bij de tweede treffer een hoofdrol. Dit keer gaf hij de assist op Alessio Castro-Montes.

Brugge deed qua doelpogingen eigenlijk niet onder voor Genk, maar na rust kon het eigenlijk niet echt spannend worden. Dennis Odoi pakte acht minuten na rust zijn tweede gele kaart, waardoor Schreuder's manschappen met een man minder op jacht moesten naar een overwinning. Dat leek onmogelijk toen een minuut na de rode kaart de derde treffer werd gemaakt door Laurent Depoitre. Daardoor zit het bekeravontuur erop voor de Nederlandse trainer, Ruud Vormer, Noa Lang en Bas Dost.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd