Juve mazzelt bij pikante reünie Vlahovic: cruciaal eigen doelpunt

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 maart 2022 – Het pikante weerzien van Fiorentina met de naar Juventus vertrokken topspits Dusan Vlahovic is geëindigd in een gigantische teleurstelling. De Serviër zelf kwam dit keer niet tot scoren, maar door een enorm ongelukkig eigen doelpunt in de extra tijd won Juve wel met 0-1. Fiorentina kan dit in de return nog rechtzetten, maar de uitdoelpuntenregel maakt dat wel een uiterst lastige opgave.

Juve mazzelt bij pikante reünie Vlahovic: cruciaal eigen doelpunt

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De regel dat uitdoelpunten in een tweeluik bij gelijke stand dubbel tellen, geldt sinds dit seizoen niet meer in de internationale competities. In de Coppa Italia is deze echter nog wel van kracht. Juist daarom was voor Fiorentina een goede zaak dat het het slecht spelende Juventus negentig minuten lang in bedwang had. Het was echter in de extra tijd dat het toch nog mis ging.

Dat gebeurde toen Juan Cuadrado de bal nog een keer in de zestien bracht en Nikola Milenkovic een poging deed die voorzet onschadelijk te maken. De verdediger schoot echter tegen ploeggenoot Lorenzo Venuti aan, via wiens lichaam de bal alsnog achter doelman Pietro Terracciano belandde. Daarmee was het goede werk van de negentig minuten daarvoor tenietgedaan en verschafte Juventus zich een uitstekende uitgangspositie voor de return op 20 april.

Vlahovic
Zoals verwacht was er in Florence bepaald geen warm welkom voor Dusan Vlahovic. De Servische spits scoorde er de afgelopen seizoenen op los namens Fiorentina, maar maakte deze winter de stap naar Juventus die hem niet in dank afgenomen werd. Negentig minuten lang werd de 22-jarige Serie A-sensatie uitgefloten, maar hij en Juventus lachten uiteindelijk dus het laatst. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd