Krul kan zich focussen op handhaving: FA Cup-stunt zit er niet in

2 maart 2022, 23:52

Tim Krul is uitgeschakeld in de FA Cup. De doelman van Norwich City mocht in het laatste kwartier hopen op een mogelijke verlenging, maar het mocht voor de Engelse laagvlieger niet zo zijn. Liverpool, dat veel belangrijke spelers op de bank hield, trok aan het langste eind met een 2-1 overwinning.

Na iets minder dan een half uur spelen moest de Nederlandse sluitpost de bal voor het eerst uit het doel vissen. Takumi Minamino werd de gevierde man na een pass van Divock Origi. Vlak voor rust wist de voetballen ook zijn tweede treffer van de avond te maken. De Japanner stond op de goede plaats om een rebound binnen te werken, waardoor Krul kansloos was.

Ondanks de ruststand van 2-0 was het niet zo dat de bezoekers niets in te brengen hadden. Spits Teemu Pukki was dichtbij een doelpunt, terwijl voormalig Vitessenaar Milot Rashica ook rakelijks naast schoot. Daar stond tegenover dat ook Liverpool vaker dan twee keer had kunnen scoren. Na de pauze ging dat zo door: beide ploegen kregen kansen, maar lang leek het bij de twee treffers te blijven. Een kwartier voor tijd werd het toch nog spannend. Lukas Rupp schoot de bal in de bovenhoek, waardoor het gat nog maar één doelpunt was.

Jonathan Rowe kreeg vijf minuten voor tijd de uitgelezen kans om de stand gelijk te trekken, maar zijn inzet werd gekeerd door Alisson Becker. Daardoor gaat Liverpool, waar onder andere Virgil van Dijk rust kreeg van manager Jürgen Klopp, door naar de volgende rol. Krul en zijn ploeggenoten kunnen zich nu volledig richten op lijfsbehoud in de Premier League. De ploeg staat momenteel laatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen