'FC Barcelona blijft bezig met Mazraoui, Ajacied enthousiast'

3 maart 2022, 10:27

FC Barcelona blijft op de achtergrond druk bezig met het binnenhalen van Noussair Mazraoui. Hoewel Xavi tevreden is over de ontwikkeling van Sergino Dest, blijft de Catalaanse club de in de zomer transfervrije Ajacied op de voet volgen. Hij is een van de spelers die gratis naar Camp Nou moet komen voor de renovatie van de achterhoede.

Dat weet El Mundo Deportivo althans. 'Barça blijft werken aan het binnenhalen van transfervrije spelers voor de komende transferwindow. Een van de meest interessante namen is Noussair Mazraoui', staat er te lezen. 'FC Barcelona is optimistisch over de komst van Mazraoui, ondanks dat er ook andere clubs zoals AC Milan achter zijn diensten aanzitten.'

Ondanks dat de club naast Dest ook Dani Alves, Sergi Roberto (wiens contract afloopt), Óscar Mingueza en eventueel Ronald Araújo heeft voor die plek, is de Ajax-back wel degelijk serieus in beeld. 'Want er bestaat geen twijfel over zijn kwaliteit. Er is al met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken over de contacten en de speler lijkt de stap naar Camp Nou een goed idee te vinden', weet de Spaanse ochtendkrant.

Lees ook'Barça wil dubbelslag slaan: gratis middenvelder en verdediger'

Bovendien wordt er benadrukt dat in de tijd dat Dest de overstap maakte naar Catalonië, niet hij, maar Mazraoui de eerste keuze was als rechtsachter onder Erik ten Hag bij Ajax. Ook dat sterkt FC Barcelona in het binnenhalen van de verdediger. Hij is overigens niet de enige transfervrije speler die gelinkt wordt aan de club, ook Andreas Christensen, César Azpilicueta en Franck Kessié worden veelvuldig genoemd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen