'Naam Antony valt in München na optredens tegen Dortmund'

4 maart 2022, 10:48

De naam van Ajax-aanvaller Antony is opnieuw gevallen bij Bayern München. De Braziliaan zou in beeld zijn om op termijn Serge Gnabry te vervangen. Dat meldde de Duitse journalist Christian Falk.

Falk deed dat in de podcast Bayern Insider van BILD, waar hij hoofdredacteur van de voetbalafdeling is. Hij vertelde daar dat Antony bij Bayern onder meer is opgevallen door zijn sterke optredens tegen rivaal Borussia Dortmund. In de twee duels tegen de Duitsers (4-0 en 1-3) was de rechtsbuiten goed voor één goal en twee assists. 

Bayern zal de interesse in Antony doorzetten wanneer de 26-jarige Gnabry zijn in 2023 aflopende contract niet verlengt. In dat geval zal de Ajacied als zijn vervanger worden gezien. Afgelopen zomer was hij ook al in beeld als opvolger van Kingsley Coman, maar de Fransman tekende vervolgens bij tot medio 2027.

Antony is niet de enige Ajacied die aan Bayern gelinkt wordt. Ook Ryan Gravenberch werd de afgelopen tijd veelvuldig in verband verbracht met een transfer naar Der Rekordmeister. Donderdagavond liet de middenvelder nog weten dat hij zijn toekomstplannen aan zijn zaakwaarnemer laat en wilde hij zijn eigen voorkeur niet verklappen.

Lees ook: Gravenberch zag reserverol niet aankomen: "Nooit wissel gestaan"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen