'Operatie Haaland: Cruijff en Xavi vliegen naar Duitsland'

4 maart 2022 – FC Barcelona zet alles op alles om Erling Haaland (21) in de komende zomer binnen te halen. Deze week zijn volgens dagblad SPORT trainer Xavi en technisch adviseur Jordi Cruijff zelfs naar Duitsland gevlogen om de spits van Borussia Dortmund te overtuigen van hun plannen.

'Operatie Haaland: Cruijff en Xavi vliegen naar Duitsland'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het is al langer bekend dat FC Barcelona er alles aan wil doen om de spits binnen te halen, maar de financiële situatie maakt dat bijzonder moeilijk. Toch ging er een zware delegatie richting München deze week volgens het Spaanse medium, waar Haaland herstelt van zijn blessure. Er is gesproken over de sportieve plannen van de Catalaanse grootmacht, waarover de Noor enthousiast moet worden.

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft een goede relatie met Laporta, dat is ook een van de redenen waarom Noussair Mazraoui bijvoorbeeld veelvuldig wordt genoemd in Camp Nou. Wat er precies is besproken in Zuid-Duitsland, is overigens niet bekend gemaakt. Dat Haaland een ongekend bedrag moet opleveren wél, waardoor de operatie voor Laporta en consorten bijzonder moeilijk.

Lees ook: 'Barça wil defensie verversen en richt pijlen op vier targets'

FC Barcelona is overigens niet de enige gegadigde die Haaland wil binnenhalen, ook Real Madrid en Manchester United hebben Haaland op de korrel. Mede daarom willen de Catalanen graag snel toeslaan, omdat De Koninklijke vooral ook bezig is met de komst van Kylian Mbappé en The Red Devils een nieuwe trainer moeten aanstellen. Hebben Cruijff en Xavi de transfer in een stroomversnelling gebracht met hun bezoek?

Reacties

Bundesliga

gerelateerd