Teze of straks weer Ramalho? "Dat is niet waar ik nu aan denk"

5 maart 2022, 11:19

PSV-trainer Roger Schmidt heeft een luxeprobleem als André Ramalho straks terugkeert van zijn zware enkelblessure. Jordan Teze maakt als vervanger van de Braziliaanse verdediger namelijk een prima indruk.

Nu Ramalho in de lappenmand zit, is Teze de laatste weken de vaste partner van Olivier Boscagli in het hart van de verdediging van PSV. Als centrale verdediger lijkt de 22-jarige verdediger wat beter tot zijn recht te komen dan op de rechtsbackpositie, waar hij dit seizoen vaak is opgesteld.

Over een aantal weken is Ramalho weer inzetbaar, maar Teze is niet bezig met hoe het straks verder moet. "Ik probeer het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken, maar dat is niet waar ik nu aan denk. Het gaat nu om minuten maken en het team helpen. Misschien voel ik me wel een beetje beter in het centrum, het bevalt me zeker goed", vertelt Teze in het Eindhovens Dagblad.

Teze beschikt bij PSV over een contract dat tot 2024 doorloopt. De Eindhovenaren willen de samenwerking verlengen, maar gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn op lange baan geschoven. Volgens het ED zijn er veel buitenlandse clubs die de verrichtingen van Teze met grote belangstelling volgen. Bij Ajax zou de verdediger vroeger op de lijst met potentiële versterkingen hebben gestaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen