Barça troeft Real Madrid en betaalt miljoenen voor 'nieuwe Pedri'

5 maart 2022, 13:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona heeft zich verzekerd van de zomerse komst van Pablo Torre. De Catalanen tellen vijf miljoen euro neer voor de achttienjarige middenvelder van Racing Santander. Door variabelen kan de transfersom oplopen tot liefst twintig miljoen euro.

Torre tekent bij Barcelona een contract voor vier seizoenen, tot de zomer van 2026. In zijn verbintenis is een ontsnappingsclausule van honderd miljoen euro opgenomen. Namens Racing Santander speelde Torre tot nu toe 48 wedstrijden in het betaald voetbal. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en evenzoveel assists.

Barça hoopt met de komst van Torre op een Pedri-scenario. Pedri kwam in 2020 over van Las Palmas en groeide in mum van tijd uit tot een onbetwiste kracht. Inmiddels is de nog altijd maar negentienjarige middenvelder een van de meest waardevolle spelers ter wereld.

Naar verluidt was ook Real Madrid in de race om de handtekening van Torre, die in eerste instantie zal aansluiten bij Barcelona B. Met Andreas Christensen heeft Barça de eerste zomerversterking voor het eerste elftal bijna binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen