IJsselmeervogels laat het er niet bij zitten na mededeling Dekker

5 maart 2022, 15:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De soap rond Vince Gino Dekker heeft een nieuwe wending gekregen. IJsselmeervogels gaat niet akkoord met de contractontbinding.

SV Spakenburg maakte vrijdag bekend dat Dekker een streep heeft gezet door zijn zomerse overgang naar IJsselmeervogels. 'De aanleiding voor dit besluit is gelegen in de dreigementen en intimidaties die Vince Gino Dekker en zijn gezin ten deel zijn gevallen na bekendmaking van zijn overstap naar IJsselmeervogels. Vince Gino Dekker had nooit verwacht dat de reacties zo heftig zouden zijn. Teneinde zichzelf en zijn gezin te beschermen, heeft hij de overeenkomst met IJsselmeervogels inmiddels vernietigd', schreef de club.

IJsselmeervogels ziet zich nu genoodzaakt met een reactie te komen. Volgens de club is het contract met Dekker rechtsgeldig en al bij de KNVB geregistreerd. Vrijdag ontving IJsselmeervogels een brief van Dekker en Spakenburg. 'Hierin wordt geheel onverwacht eenzijdig het contract tussen IJsselmeervogels en Dekker vernietigd (alsof niet bestaand)', aldus de club. 'IJsselmeervogels accepteert deze vernietiging niet en beraadt zich op verdere stappen.'

Dekker maakte in twee maanden geleden bekend na dit seizoen de ene club uit Spakenburg te zullen verruilen voor de andere. Dat nam de harde kern van zijn huidige club hem niet in dank af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen