Fred Grim moet vrezen voor baan na magere serie met Willem II

5 maart 2022, 22:03

Willem II overweegt afscheid te nemen van Fred Grim. Het bestuur van de club voert op zeer korte termijn crisisoverleg over de positie van de dit seizoen aangestelde coach, die met zijn ploeg moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. Dat meldt het Brabants Dagblad. Dat is besloten na het 1-1 gelijkspel van zijn ploeg tegen SC Heerenveen.

Willem II bivakkeert al maanden in de degradatiezone en wees deze periode al aan als cruciaal. Vorige week was FC Groningen met 1-0 te sterk, terwijl ook tegen Heerenveen niet kon worden gewonnen. Komend weekend wacht de ontmoeting met mede-degradatiekandidaat Fortuna Sittard. Het is de vraag of Grim op bezoek in Limburg nog op de bank zit.

Willem II was in de laatste acht duels slechts een wedstrijd trefzeker en beleeft mede daardoor een vrije val op de ranglijst. De Tilburgers staan nu op de vijftiende plaats, maar kunnen dit weekend nog onder de degradatiestreep zakken. Als Fortuna Sittard een overwinning weet te boeken op hekkensluiter PEC Zwolle, komt Willem II serieus in de problemen.

Grim maakte deze zomer de overstap van RKC Waalwijk naar rivaal Willem II, dat zich na een sterke seizoenshelft had verzekerd van een nieuw jaar in de Eredivisie. De start onder Grim was nog voortvarend, maar inmiddels zijn de Tilburgers totaal de weg kwijt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen