Steun voor RKC-pechvogel: "Hoeft geen excuses aan te bieden"

6 maart 2022, 19:45

Luuk Wouters was na de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk de grote pechvogel. De linksback van de Brabanders veroorzaakte in de slotfase een strafschop en zodoende won Ajax alsnog met 3-2. Na de wedstrijd stak hij in gesprek met ESPN de hand in eigen boezem.

"Ik was heel boos op mezelf. Als je op zo'n domme manier een penalty weggeeft, kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan. Het lukt al niet veel ploegen om hier van 2-0 naar 2-2 te komen. De jongens weten dat ik heel boos op mezelf ben. Daarom zullen ze me nu vooral proberen te helpen", aldus Wouters, die ook gesteund werd door gelegenheidstrainer Peter Uneken.

"Hij hoeft zijn excuses niet aan te bieden", opperde de trotse oefenmeester. "Volgens mij doet niemand dit expres, Luuk gaat met de beste bedoelingen dat duel aan. Ik denk dat hij wel weet dat hij het de volgende keer beter anders kan doen. Wij hebben het met zijn allen goed gedaan en het is heel jammer dat zo'n moment bepalend is. Dat blijft nu vooral hangen."

Doelman Issam El Maach keepte in de Johan Cruijff ArenA een uitstekende wedstrijd, maar had geen antwoord op de late strafschop van Dusan Tadic. Hij vond dat zijn ploeggenoot een andere beslissing had moeten nemen. "Als vroeg ik me af waarom hij dat deed. Het is een keuze die hij heeft gemaakt, ik vind het onnodig. Maar dat vindt hij zelf nu ook, denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen