Vermeende Bazoer-aanvaller doet zijn verhaal: "Heb hem niet gezien"

7 maart 2022 – De supporter van Vitesse die volgens De Gelderlander tijdens de rust van de wedstrijd tussen Vitesse en PSV Riechedly Bazoer zou zijn aangevlogen, ontkent met kracht die aantijgingen. Wel probeerde hij de kleedkamer van de Amsterdammers te bereiken om zijn woede over het slechte spel te uiten.

Vermeende Bazoer-aanvaller doet zijn verhaal: "Heb hem niet gezien"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat bevestigt de supporter anoniem aan Omroep Gelderland. De supporter heeft een bedrijf met veel klanten en wil daarom niet zijn naam noemen. "Tegen PSV stonden ze thuis in de rust al met 3-0 achter. Ik was er helemaal klaar mee. Het vertoonde spel zat me dermate hoog dat ik naar huis wilde. In the heat of the moment ben ik vervolgens binnendoor een trap af gegaan en kwam ik bij de kleedkamers. Er stond op dat moment geen enkele beveiliger of steward. Ik kon dus zo doorlopen. Misschien heb ik er met deze voor gezorgd dat ze er nu wel iemand neerzetten."

De supporter, die eveneens sponsor is, heeft twintig seconden lang staan tieren. "Wat ik heb geroepen? Dat ze eens passie en strijd moesten tonen en nog wat meer dingen. Het was ongeveer op de rand van de kleedkamer. Nee, ik heb absoluut niemand aangevallen. Dat zijn echt indianenverhalen, grote kolder. In de krant stond dat ik Bazoer zou hebben aangevallen, maar die heb ik niet eens gezien. Volgens mij stond Bazoer al te douchen, want hij werd ook gewisseld." Bazoer ontkende dat zelf dit weekend ook al op social media.

De fan ontkent dronken te zijn geweest en probeerde de spelers van zijn favoriete club vooral te motiveren. Het liep echter uit de hand. "Natuurlijk betreur ik dit. En wie fout is geweest moet met de billen bloot en op de blaren zitten. Of ik nu geroyeerd ben als lid van de business club? Dat heb ik gelezen, maar daar laat ik me niet over uit. Ik heb de directie van Vitesse gevraagd om een gesprek, maar nog niets gehoord."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd