'Roger Schmidt zegt nee tegen Duitse degradatiekandidaat'

7 maart 2022, 23:18

Roger Schmidt heeft geen oren naar een klus bij Bundesliga-club Hertha BSC. De ambitieuze club uit Berlijn, die momenteel in degradatienood verkeert, had de huidige coach van PSV hoog op de verlanglijst staan. Volgens het Duitse BILD heeft Schmidt echter een nee verkocht aan Hertha.

Schmidt ziet een klus bij Hertha BSC niet zitten. Het lijkt erop dat Schmidt hoger inzet en voor een betere club wil gaan. Als hij voor Hertha zou kiezen, zou de kans groot zijn dat hij komend seizoen actief is op het tweede niveau in Duitsland. Hertha staat momenteel zestiende in de Bundesliga met 23 punten. Daarmee is het momenteel veroordeeld tot het spelen van play-offs tegen degradatie.

Hoewel de achterstand op het veilige Arminia Bielefeld slechts twee punten bedraagt, is ook directe degradatie niet uitgesloten. Nummer zeventien VfB Stuttgart ligt met één punt minder namelijk op de loer. Het zou een groot contrast zijn voor Schmidt: momenteel strijdt hij met PSV om de landstitel in de Eredivisie, is hij actief in de Conference League en zag hij zijn ploeg de finale van de KNVB Beker bereiken.

De 54-jarige Duitser was al eens actief in de Bundesliga. Schmidt coachte Bayer Leverkusen tussen 2014 en 2017. Bovendien stond hij aan het roer bij onder meer Red Bull Salzburg en het Chinese Beijing Guoan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen