Mathijsen wilde Grim niet ontslaan en werd dus non-actief gesteld

8 maart 2022, 13:46   Bijgewerkt: 8 maart 2022, 13:53

Dinsdagochtend maakte Willem II bekend dat trainer Fred Grim op straat is gezet. Opmerkelijk genoeg kwam ook het bericht naar buiten dat technisch directeur Joris Mathijsen op non-actief was gesteld. Later maakte het bekend dat het ging om een 'verschil van inzicht'. Nu meldt De Telegraaf dat Mathijsen loyaal bleef aan Grim en hem niet wilde ontslaan. 

Bronnen binnen de club melden dat aan De Telegraaf. De Raad van Commissarissen wilden per se dat Willem II op zoek zou gaan naar een nieuwe trainer, maar Mathijsen weigerde hem te ontslaan. Daarmee toonde hij zich loyaal aan de trainer die de club afgelopen zomer met het volle verstand aantrok. Door de stugge houding van Mathijsen heeft de RvC in een videocall besloten hem voorlopig op non-actief te stellen.

Doordat Mathijsen is ontheven uit zijn functie, neemt algemeen directeur Martin van Geel zijn taken voorlopig over. Hij zal actief op zoek gaan naar een nieuwe trainer, maar ook naar een oplossing voor de functie van technisch directeur van Willem II. Assistent-trainer Denny Landzaat, keeperstrainer Peter den Otter en de overige technische staf nemen de leiding over de selectie voorlopig over. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen