Kuyt en Boskamp kraken tam Liverpool: "Gebrek aan overtuiging"

8 maart 2022, 23:50

Dirk Kuyt en Jan Boskamp hebben dinsdagavond niet kunnen genieten van het spel van Liverpool. De Engelse topclub verloor met 0-1 van Internazionale, maar is door de eerdere zege toch door naar de kwartfinales van de Champions League. Kuyt en Boskamp waren bij RTL7 niet onder de indruk.

Boskamp zag Liverpool spelen op een manier die hij niet gewend is van de ploeg van manager Jürgen Klopp. "Als je de thuiswedstrijden van Liverpool ziet, die gaan in het allerhoogste tempo. De tegenstander wordt dan compleet overlopen. Vandaag duurde de opbouw uren, Thiago speelde alleen maar breed en terug. Inter kon zich daar op instellen", aldus de oud-Feyenoorder.

Kuyt sloot zich vervolgens aan bij de woorden van zijn collega-analist. "Dit was gewoon echt niet goed. Liverpool kan het zich tegen niemand permitteren om zo te spelen, zeker niet tegen Inter. Als Inter voorin wat snellere spelers had opgesteld, dan was Liverpool echt heel kwestbaar geweest. Het ontbrak aan overtuiging bij Liverpool", voegde Kuyt, die zelf jarenlang bij Liverpool speelde, toe aan Boskamp.

De oud-international vond ook dat Inter-trainer Simone Inzaghi op Anfield bijzondere beslissingen nam. "Ik snap die trainer van Inter niet. Hij moet een doelpunt maken, maar wisselt een spits voor een spits. Hij had Edin Dzeko nog op de bank zitten en die brengt hij dan niet in. En had die Martínez na zo'n doelpunt lekker laten staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen