VI komt met transferupdate Feyenoord en noemt targets

9 maart 2022, 08:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Feyenoord wacht komende zomer een hete transferwindow. In ieder geval vier spelers zullen door Europese clubs worden begeerd, maar het lijkt er niet op dat de Rotterdammers al die spelers van de hand willen gaan doen. Vooral de defensie van de topclub zal worden ontmanteld.

Volgens Voetbal International hebben Marcos Senesi en Tyrell Malacia aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur. Het lijkt erop dat Feyenoord van plan is om daaraan mee te werken. Voor Senesi is al langere tijd interesse vanuit diverse landen, waaronder uit Italië. Bovendien staat linksback Malacia er goed op bij internationale scouts. 

Om te voorkomen dat de huidige ploeg volledig uit elkaar valt, is Feyenoord van plan om enkele begeerde spelers langer aan boord te houden. Zo wil de club een vertrek van Luis Sinisterra en Orkun Kökcü voorkomen. Het duo staat nog lange tijd op de loonlijst, maar toch is een vertrek niet uitgesloten. De Rotterdammers kunnen een megabod vanuit het buitenland namelijk niet weigeren.

Bovendien zullen de scouts komende zomer de markt op gaan om te speuren naar een aanvallende impuls. De namen van Jayden Braaf (Manchester City), Javairô Dilrosun (Hertha BSC) en Ola Brynhildsen (Molde FK) zingen rond in de Kuip.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen