Derksen keihard over Promes: "Hij is een notoire leugenaar"

9 maart 2022, 09:38   Bijgewerkt: 9 maart 2022, 09:44

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor Quincy Promes. Uit getapte telefoongesprekken blijkt dat de aanvaller van Spartak Moskou zijn neef wel degelijk in het been heeft gestoken. De ex-Ajacied heeft dat altijd ontkend, maar uit de gesprekken is gebleken dat de aanvaller zijn neef dood wilde steken.

Ook Derksen kreeg het nieuws mee. "Het ergste is dat hij al afgeluisterd werd. Dat doen ze alleen als je bij ernstige criminaliteit betrokken bent", begint Derksen bij VI Vandaag. "Ik denk dat zijn advocaat zal proberen aan te tonen dat de bewijslast op verkeerde manier gevonden is. Als je nu die beelden bekijkt dat hij ontkent, is er geen andere conclusie dan dat hij een notoire leugenaar is."

Lees ook: Promes bekende steekpartij in telefoontaps

Is het einde loopbaan voor Promes? Derksen verwacht dat in ieder geval wel in de Eredivisie. "Ik denk dat er geen club in Nederland meer is die aan hem begint." Tot vorig jaar februari stond Promes nog onder contract bij Ajax. Daar kwam hij niet meer aan spelen toe en lag hij onder vuur vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij het incident. Hoewel Promes ontkende, koos hij voor een transfer naar Rusland.

Promes zou zijn neef tijdens een familiefeest in Abcoude in zijn been hebben gestoken. In de afgeluisterde gesprekken kwam naar voren dat hij zijn neef het liefst dood had willen steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen