De Mos adviseert Ajax te winkelen bij AZ: "Wat let je?"

9 maart 2022, 09:31

Als het aan Aad de Mos is, gaat Ajax komende zomer winkelen in Alkmaar. De voormalig coach ziet bij AZ twee spelers lopen die een versterking zouden kunnen zijn voor de koploper van de Eredivisie, zo geeft hij aan bij Onlinewedden24. Vooral Jesper Karlsson kan op de complimenten van de analyticus rekenen.

De Mos is lyrisch over de Zweedse aanvaller. "Hij heeft de kwaliteiten, hij heeft de spelprincipes die Ajax heeft van nature. Scorend vermogen, assists, goede feeling met de speler in zijn rug. Als Ajax een goede linksback heeft, als je uitgaat van nu met Tagliafico of Blind, dan zou hij daar fantastisch mee kunnen spelen en zou Tadi? weer op tien kunnen spelen."

Als Ajax ook nog eens Wijndal weet te strikken, hebben de Amsterdammers een gehele nieuwe linkerflank. Volgens De Mos is het juist goed als er wordt gewinkeld in de Eredivisie. "Als er goede spelers zijn, je wilt beter worden en je kunt ze halen in de Nederlandse competitie is dat wel zo prettig. Ze kennen de voetbalstijl en ze kennen de spelprincipes van Ajax, die zijn bijna identiek bij AZ, dus wat let je?"

Karlsson is dit seizoen in topvorm bij AZ. De Zweed, die nog vier jaar vastligt in Alkmaar, was in de Eredivisie al dertien keer trefzeker. Bovendien bereidde hij zeven treffers voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen