Slot krijgt extra tegenvaller: "Wordt spannend of hij het gaat halen"

9 maart 2022, 19:57

Het is nog zeer de vraag of Bryan Linssen donderdagavond zijn opwachting kan maken namens Feyenoord. De spits is niet helemaal fit en dreigt de wedstrijd tegen Partizan te moeten missen. Dat is opnieuw een tegenvaller van trainer Arne Slot, zo laat hij weten op de clubwebsite.

Linssen verscheen woensdagavond niet op trainingsveld. "Het wordt spannend of Bryan morgen gaat halen, maar we hebben daar goede hoop op", aldus Slot, die ook nog kan beschikken over Guus Til, Patrik Wålemark (geschorst) en Cole Bassett (niet speelgerechtigd). Zijn zijn echter wel mee naar Belgrado. "We hebben deze keuze voornamelijk gemaakt omdat ze nu mee kunnen trainen met de eerste selectie."

Slot weet wat hij en zijn ploeg donderdagavond kunnen verwachten. "Dit Partizan kan niet alleen goed verdedigen. Het is voor deze ploeg ook nog eens bijna een kwestie van leven of dood of ze een duel winnen of niet. Die enorme drive tekent dit team. Partizan speelt graag op de counter en is daar goed in. We zijn voorbereid op een bomvol stadion morgenavond. Wat we daar tegenover gaan stellen? In deze ploeg zit inmiddels een hoop ervaring, als het gaat om spelen in een vijandige omgeving. Ik verwacht daarom geen problemen."

Door de afwezigheid van Til krijgt aanvoerder Jens Toornstra weer eens een basisplaats als aanvallende middenvelder. "Iedereen weet dat ik het liefst op deze positie speel. De laatste jaren ben ik ook op de meer verdedigende posities gezet en die ben ik meer gaan waarderen, maar ik denk dat mijn kwaliteiten beter passen bij een aanvallendere rol. Ik verwacht een mooie wedstrijd in een mooie ambiance."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen