Kopenhagen looft PSV: "Een van de beste teams van Europa"

9 maart 2022, 21:47

FC Kopenhagen weet dat het in de achtste finales van de Conference League diep moet gaan om af te rekenen met PSV. Op de persconferentie in het Philips Stadion sprak trainer Jess Thorup woensdagmiddag zijn waardering uit voor de tegenstander. Ook oude bekenden Nicolai Boilesen en Kevin Diks kwamen aan het woord.

"We spelen hier tegen een van de beste teams van Europa en daar hebben we heel veel zin in", aldus Thorup op het perspraatje. "Deze wedstrijden laten zien hoe ver we met ons team zijn gekomen. Ons doel is duidelijk. We willen hier met een goed resultaat weg, zodat we de klus volgende week in een vol Parken kunnen afmaken."

Ook ex-Ajacied Boilesen schoof aan om de pers te woord te staan in Eindhoven. "De laatste keer dat ik hier speelde, was ik aanvoerder van Ajax en wonnen we met 1-3. Maar het is altijd moeilijk om hier te spelen. PSV heeft een goede ploeg en het wordt een zware avond. Maar wij kunnen het PSV erg moeilijk gaan maken."

Diks verscheen op zijn beurt alleen voor de camera van ESPN. De rechtsback is net terug van een blessure en het is de vraag of hij in de basis staat. Hij weet wel wat PSV van Kopenhagen kan verwachten. "We zijn heel dynamisch, we hebben heel veel opties. We kunnen in verschillende opstellingen spelen en zijn daar heel flexibel in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen