Lof voor keuze Van de Beek: "Soms loopt het niet zoals je wilt"

10 maart 2022, 16:53

Michael Carrick vindt dat Donny van de Beek een goede keuze heeft gemaakt door tijdelijk bij Everton te gaan spelen. De voormalig middenvelder werkte samen met de Nederlander en denkt dat Manchester United misschien een fout heeft gemaakt door Van de Beek weinig speeltijd te geven.

In gesprek met Premier League Productions ging Carrick in op de situatie van de ex-Ajacied. "Ik ben erg blij voor Donny, het is een geweldige jongen met een fantastische instelling. Het is goed dat hij bij Everton speelt, hij had die wedstrijden nodig. Daar ontbrak het vorig seizoen aan. Het loopt soms niet zoals je wilt als je naar een andere club gaat."

Carrick weet zeker dat Everton tijdens de tweede seizoenshelft nog veel plezier gaat beleven aan Van de Beek. "Donny heeft meerdere sterke punten. Ik weet dat hij vooral erg gevaarlijk is rond het strafschopgebied. Als hij daar in de buurt kan komen, is hij heel erg slim", weet Carrick, die drie seizoenen als assistent-trainer bij United werkte.

Met Van de Beek in de gelederen beginnen de zorgen bij Everton echter steeds meer toe te nemen. De club uit Liverpool heeft na 25 wedstrijden slechts 22 punten verzameld en staat op de zeventiende plek. De achttiende plaats in de Premier League betekent degradatie. Aanstaande zondag speelt Everton in eigen huis tegen Wolverhampton Wanderers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen