Sinisterra maakt na indrukwekkend optreden kans op twee prijzen

11 maart 2022, 09:53

Luis Sinisterra is na zijn indrukwekkende optreden tegen Partizan Belgrado voor twee prijzen genomineerd. De aanvaller van Feyenoord maakt kans om verkozen te worden tot Speler van de Week in de Conference League en dingt eveneens mee naar prijs van het mooiste doelpunt.

Sinisterra nam Feyenoord donderdagavond bij de hand in de Servische hoofdstad. De Colombiaanse aanvaller was een plaag voor de verdediging van Partizan, maakte een werelddoelpunt en leverde bovendien twee assists. Dat is de UEFA niet ontgaan. Samen met Pep Biel (FC Kopenhagen), Arek Milik (Olympique Marseille) en Rui Patrício (AS Roma) is Sinisterra kanshebber voor de titel van Speler van de Week.

Het zou zomaar kunnen dat Sinisterra twee prijzen overhoudt aan de wedstrijd tegen Partizan, want hij is ook genomineerd voor het Doelpunt van de Week. De aanvaller nam in de minuut 71 de bal vijf meter voor het strafschopgebied met de borst aan om 'm vervolgens in de kruising te rammen. In de strijd om de mooiste treffer heeft de Colombiaan concurrentie van Husein Balic (LASK Linz), Sérgio Oliveira (AS Roma) en Marc Albrighton (Leicester City).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen