Salah houdt Liverpool in wachtkamer: "Club heeft alles gedaan"

11 maart 2022, 15:02

Mohamed Salah heeft nog geen beslissing genomen over een nieuw contract bij Liverpool. De aanvaller ligt in de zomer nog een jaar vast, maar de Engelse topclub hoopt dat hij er nog een aantal jaar aan vastplakt. Jürgen Klopp is duidelijk: de club heeft er volgens hem alles aan gedaan om de Egyptenaar binnenboord te houden. Hij moet nu kiezen wat hij wil in de toekomst.

"Wij kunnen alleen maar afwachten. Dat is geen probleem, de situatie vereist geen haast", vertelt de Duitse oefenmeester op de persconferentie, in aanloop naar het duel met Brighton & Hove Albion. Salah is vanaf de eerste dag bij Liverpool in uitstekende doen, wat hem eerder bij Chelsea niet lukte. Dit seizoen staat hij op negentien doelpunten en tien assists in 25 Premier League-wedstrijden. In de Champions League was hij goed voor acht treffers in hetzelfde aantal wedstrijden.

Klopp wil graag met de aanvaller door. "Mo wil spelen bij een ambitieuze club en dat zijn wij. De club heeft alles gedaan wat kan. Het is nu aan hem. Momenteel is er nog niets gebeurd: er is niets ondertekend, maar er is ook niets afgewezen. We wachten het af en hebben daarvoor voldoende tijd", aldus de oefenmeester, die met Liverpool jaagt op de eerste plaats in de competitie. Qua verliespunten is het gat slechts drie punten met koploper Manchester City.

"Een titelrace? Zo kun je het niet noemen, omdat we in de achtervolging zijn. Wij moeten gewoon onze wedstrijden winnen en dan zien we het wel. Tot nu toe hebben de jongens het hartstikke goed gedaan", besluit Klopp lovend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen