Topclubs opgelet: Salah zet contractonderhandelingen op stop

11 maart 2022, 21:58

De contractonderhandelingen tussen Liverpool en sterspeler Mohamed Salah verlopen uiterst moeizaam. De Egyptenaar heeft het meest recente bod naast zich neergelegd en de contractonderhandelingen op stop gezet, gezien hij niet te spreken was over dat bod. Dat maakt hem voor topclubs komende zomer een interessant transfertarget.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. Beide partijen zijn al langer in onderhandeling over een verlenging van het contract, maar het kwam nog niet tot een akkoord. In december deed Liverpool een nieuwe poging, maar Salah en zijn zaakwaarnemer waren daar niet genoeg van onder de indruk. Volgens Romano heeft Salah nog wel de intentie om te blijven.

'Hij wil zeker wel blijven, maar niet onder de voorgeschotelde omstandigheden.' Het bod was niet hoog genoeg om een tegenbod te doen, waardoor Salah zich momenteel terugtrekt uit de onderhandelingen. De bal ligt daarom wederom bij Liverpool, dat met een aanzienlijk hoger bod op de proppen zal moeten komen om hem langer binnen boord te houden.

Lees ook: Salah houdt Liverpool in wachtkamer: "Club heeft alles gedaan"

Het contract van Salah loopt nog tot de zomer van 2023, waardoor Liverpool graag wil verlengen. Mocht het niet zover komen, is het voor de Engelse topclub interessant om hem deze zomer van de hand te doen, om nog een mooi bedrag voor hem te kunnen vangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen