PSG heeft beslissing Makkelie nog niet verwerkt: "Slaap slecht"

12 maart 2022, 16:29

Paris Saint-Germain speelt dit weekend de competitiewedstrijd tegen Bordeaux, maar heeft de midweekse uitschakeling in de Champions League nog niet helemaal verwerkt. Dat maakte Mauricio Pochettino zaterdag duidelijk tijdens zijn persconferentie. Ook scheidsrechter Danny Makkelie moest het opnieuw ontgelden.

"Hoe ik me voel? Kwaad", begon Pochettino toen de 1-3 nederlaag in de return tegen Real Madrid ter sprake kwam. "Als je het analyseert, waren wij in de heenwedstrijd en de eerste zestig minuten van de return superieur. Misschien verdienden we het ook wel om met meer doelpunten verschil voor te staan. De manier waarop het ons vervolgens ontnomen is, dat maakt me echt kwaad."

Pochettino zei het dit keer niet direct, maar leek opnieuw te doelen op de gelijkmaker. Hij stelde eerder al dat hier een door Makkelie genegeerde overtreding van Karim Benzema op Gianluigi Donnarumma aan vooraf ging en bleef bij dat standpunt. "Ik begrijp niet waarom de VAR daar niet heeft ingegrepen. Ik denk dat die beslissing mentaal veel invloed heeft gehad en zal hebben op het team."

Ook zelf heeft de trainer het drie dagen later nog altijd moeilijk met de uitschakeling. "Het is moeilijk om me eroverheen te zetten. Ik ben boos en vermoeid, want ik slaap slecht, maar we hebben de verantwoordelijkheid om door te gaan."

Zondag om 13.00 uur krijgt PSG bezoek van hekkensluiter Bordeaux. Hoewel de Parijzenaren twee van de laatste drie competitiewedstrijden verloren, staan de achtervolgers nog altijd op grote achterstand. Het gat met nummer twee OGC Nice is liefst vijftien punten. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen