'PSG grijpt hard in en zet drie belangrijkste mannen op straat'

13 maart 2022, 09:03   Bijgewerkt: 13 maart 2022, 09:08

De uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League tegen Real Madrid zal nog wel even door blijven dreunen in Parijs. De Qatarese eigenaren staken deze zomer veel geld in het sterrenensemble, maar de grote CL-droom werd wederom niet waargemaakt. De eigenaren zetten naar verluidt binnenkort de drie belangrijkste figuren binnen de club op straat.

Dat meldt de goed ingelichte Franse journalist Romain Molina bij Carrusel Deportivo. "Er is veel geld geïnvesteerd en de club staat er momenteel heel slecht voor. Naast de prestaties zijn er binnen de club een hoop gevechten gaande, aangevuld met juridische problemen. Ik heb gehoord dat de Qatarese eigenaren niet blij zijn met de beleidsbepalers binnen de club en dat ze in gaan grijpen."

Het zou gaan om trainer Mauricio Pochettino, technisch directeur Leonardo en voorzitter Nasser Al-Khelaïfi. Laatstgenoemde kwam na de uitschakeling ook al negatief in de publiciteit, doordat hij scheidsrechter Danny Makkelie zou hebben bedreigd. "Ik zie niet in hoe hij voorzitter van PSG kan blijven. Hij wordt er ook van beschuldigd valse documenten te hebben gebruikt."

Lees ook: UEFA start onderzoek naar wangedrag PSG-top richting Makkelie

"Niet iedereen ziet in hoe groot de ravage is. Het is één groot circus." Hoewel PSG in eigen competitie met twaalf punten voorsprong aan kop gaat, heerst er toch ontevredenheid. Het grote doel was dit seizoen om de Champions League te winnen en dat is wederom niet gelukt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen