Schreuder geeft toe dat hij Lang op de bank zette door zijn gedrag

13 maart 2022, 09:44

De relatie tussen Club Brugge-trainer Alfred Schreuder en sterspeler Noa Lang heeft de afgelopen weken een kras opgelopen. Lang werd al vaker bekritiseerd om zijn houding, maar nu heeft Schreuder ingegrepen. In het duel met Oostende zette hij Lang op de bank en dat had te maken met zijn gedrag in de vorige wedstrijd.

Tegen Seraing werd hij namelijk na een uur van het veld gehaald, maar daar was Lang niet blij mee. Hij negeerde zijn trainer volledig en liep direct boos de spelerstunnel in. Tegenover Het Laatste Nieuws geeft Schreuder aan dit niet te accepteren. "Het verhaal heeft inderdaad te maken met vorige week, daar ga ik niet over liegen."

"Het team gaat boven alles. Of het een signaal is naar de rest? Ik ben heel rechtlijnig en wijk niet af van mijn visie. Daar horen dingen bij die ik belangrijk vind." Toch is Schreuder blij met hoe Lang het heeft opgepakt. "Je zag bij zijn invalbeurt meteen dat hij beslissend kan zijn. We hebben iedereen nodig en hebben de luxe dat we keuzes kunnen maken."

Lees ookScherpen gefileerd na horroravond: 'Comedy capers aan zee'

"Soms gebeuren er nu eenmaal dingen in een seizoen die je als trainer moet proberen recht te zetten." Brugge won het duel overigens met 1-3, door twee ongelukkige momenten van de Nederlandse doelman Kjell Scherpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen