Vertrek supertrio PSG dreigt, Neymar zelfs bij zijn goal uitgefloten

13 maart 2022, 14:50

Paris Saint-Germain heeft zondagmiddag gedaan wat het woensdag naliet. Het won met 3-0 van Bordeaux, maar het aanwezige publiek kon er niet blij mee zijn. De hele wedstrijd werden Neymar en Lionel Messi bij ieder balcontact uitgefloten, zelfs na het doelpunt dat Neymar maakte. De kans lijkt dus groot dat het duo komende zomer vertrekt.

Georginio Wijnaldum begon in de basis bij PSG en liet zich ook zeer positief zien bij de openingstreffer. Met een intelligente steekpass zette hij Kylian Mbappé alleen voor de keeper en de Fransman, die niet werd uitgefloten, rondde koel af. Bij de tweede treffer brak Achraf Hakimi door via rechts, hij trok de bal voor en Neymar werkte de bal binnen.

Op dat moment bleek het publiek zeer vasthoudend te zijn, want het ging zelfs bij het doelpunt door met het striemende fluitconcert. Het publiek heeft heel duidelijk gemaakt dat hij niet meer gewenst is bij de club. Door de transfervrije status van Mbappé, zou het dus zomaar kunnen dat het 'supertrio' helemaal vertrekt uit Parijs.

De derde treffer kwam op naam van Leandro Paredes. Bij Bordeaux viel tien minuten voor tijd Javairo Dilrosun in, maar hij kon zich daarin niet meer bewijzen. Paris Saint-Germain staat nu vijftien punten voor op nummer twee Nice en kan de platte kar dus alvast huren.

Zie ook: Messi en Neymar bij elk balcontact uitgefloten door PSG-aanhang

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen