Bosz moet serieus vrezen na pijnlijke thuisnederlaag met Lyon

13 maart 2022, 19:22

Olympique Lyon is zondagavond tegen een enorme zeperd aangelopen in de Ligue 1. De ploeg van trainer Peter Bosz verloor in eigen stadion met 2-4 van Stade Rennes. Ook in Engeland en Schotland werden leuke wedstrijden afgewerkt.

Olympique Lyon - Stade Rennes 2-4

De kwakkelende Bosz keek halverwege al tegen een 0-3 achterstand aan door doelpunten van Benjamin Bourigeaud, Baptiste Santamaria en Lovro Majer. Direct na de rust maakte Martin Terrier er ook nog 0-4 van namens Rennes. Daarna werd Lyon enigszins wakker. Een eigen doelpunt van Hamary Traore en een strafschop van Moussa Dembélé kwamen echter veel te laat voor de gastheer.

Arsenal - Leicester City 2-0

In de strijd om Europees voetbal in de Premier League heeft Arsenal uitstekende zaken gedaan. Voor eigen publiek opende Thomas Partey al na elf minuten spelen de score namens de Londenaren. Daarna was het lange tijd wachten op meer spektakel. Uiteindelijk was het Alexandre Lacazette, die vanaf de stip voor 2-0 zorgde. Arsenal staat nu vierde in de Premier League.

Dundee FC - Rangers 0-3

Giovanni van Bronckhorst is met zijn Rangers doorgedrongen tot de halve finale van de League Cup. De grootmacht uit Glasgow kende geen problemen met het nietige Dundee FC. Dankzij Connor Goldson en James Tavernier stond het bij de thee al 0-2 voor de bezoekers. Daar leek het bij te blijven, maar diep in de tweede helft deed Fashion Sakala nog een duit in het zakje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen