'Sensationele comeback? Vader Messi belt naar FC Barcelona'

13 maart 2022, 22:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jorge Messi, de vader van superster Lionel, heeft een paar dagen geleden contact opgenomen met het bestuur van FC Barcelona om een mogelijke terugkeer naar de topclub te bespreken. Dat meldt journalist Gerard Romero op het Twitchkanaal JijantesFC. De uitschakeling met Paris Saint-Germain in de Champions League heeft de Argentijnse superster aan het denken gezet.

Messi kon afgelopen zomer zijn contract bij FC Barcelona niet verlengen omdat de club met grote financiële problemen kampte. De Argentijn vertrok daarom transfervrij naar Paris Saint-Germain, waar hij nog geen onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. In de Ligue 1 staat de superster pas op twee goals. Wel was hij goed voor elf assists in de competitie.

De linkspoot, die all-time topscorer en de speler met de meeste wedstrijden voor FC Barcelona is, werd zondag nog uitgefloten door supporters van PSG vanwege zijn geringe inbreng. Eerder werd al duidelijk dat Messi niet blij is met de kritiek die hij krijgt en het oneerlijk te vinden hoe de Franse pers over hem schrijft. Messi vindt zelf dat hij aan een redelijk debuutseizoen bezig is.

Het is niet duidelijk of Barça openstaat voor een terugkeer van de Argentijn. De topclub kon het contract vanwege financiële tekorten afgelopen zomer niet verlengen, maar slaagde er wel in om Ferrán Torres voor 55 miljoen euro los te weken. Bovendien zijn de Catalanen nog altijd in de markt voor Erling Haaland, voor wie een transferpotje van 200 miljoen euro moet worden gereserveerd.

Lees ook: Intens fluitconcert bij PSG voor Messi 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen