Opmerkelijk: 'FC Emmen schorst speler na liegen over PCR-test'

14 maart 2022, 09:17   Bijgewerkt: 14 maart 2022, 11:23

Opmerkelijk nieuws uit Emmen. Volgens De Telegraaf heeft de plaatselijke FC Kian Slor geschorst omdat hij niet eerlijk geweest is over het resultaat van zijn PCR-test. Dat was positief, maar Slor zou naar verluidt meermaals bij FC Emmen hebben aangegeven dat hij daarvan nooit een bevestiging heeft ontvangen. 

De negentienjarige Slor maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van FC Groningen naar FC Emmen. Een groot succes is zijn periode in Emmen echter niet. Slor kwam vooralsnog pas zes keer in actie voor de huidige nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. Zijn laatste competitieminuten dateren van 8 januari. De laatste vijf wedstrijden ontbrak hij in de wedstrijdselectie. In eerste instantie wegens ziekte. 

Slor meldde zich een paar weken geleden ziek met coronagerelateerde klachten. FC Emmen adviseerde hem om een PCR-test af te nemen. Dat zou Slor hebben gedaan. Volgens De Telegraaf zou deze test Slor hebben bevestigd dat hij positief was. Maar toen FC Emmen haar speler vroeg om een bewijs van de PCR-test, vertelde hij dat hij hiervan geen bevestiging had gekregen. 

De Keuken Kampioendivisionist vertrouwde de situatie niet helemaal. Slor bleef echter herhalen dat hij geen bevestiging had gekregen. Maar omdat FC Emmen twijfels had over de oprechtheid van de aanvaller én hij nog altijd niet de PCR-test kon aantonen, besloot de club om hem te schorsen. Daarom ontbrak Slor in de recente wedstrijden tegen Jong PSV en Jong FC Utrecht en moet hij ook de topper tegen FC Volendam van maandagavond én het uitduel met VVV-Venlo van aanstaande zaterdag aan zich voorbij laten gaan.

Na zijn schorsing sluit Slor volgens De Telegraaf 'gewoon' weer aan bij het eerste elftal. Tot die tijd traint hij mee met de hoogste beloftenploeg. De aanvaller geeft tegenover de krant aan de schorsing te hebben geaccepteerd. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen