Kökcü geschorst in Klassieker: "Misschien dom van mij"

14 maart 2022, 14:14

Orkun Kökcü neemt het zichzelf kwalijk dat hij komende week niet van de partij is als Feyenoord op bezoek gaat bij koploper Ajax. In de Klassieker kan Feyenoord geen beroep doen op de Turkse middenvelder omdat hij tegen PEC Zwolle zijn vijfde gele kaart van het seizoen kreeg.

Kökcü beging in de eerste helft van het bezoek aan PEC een overtreding op Kenneth Paal, waardoor scheidsrechter Martin van den kerkhof besloot een gele kaart te tonen. Het was de vijfde gele prent van het seizoen voor de spelmaker, die dit seizoen in topvorm verkeert. Kökcü zal daardoor ontbreken als Feyenoord op bezoek gaat bij koploper en aartsrivaal Ajax.

"Misschien is het gewoon een beetje dom van mij", was de middenvelder na afloop van de met 1-2 gewonnen wedstrijd zelfkritisch bij ESPN. "Ik was net iets te laat. Ik heb wel meer van dit soort overtredingen gezien vandaag, maar helaas kreeg ik er een gele kaart voor. Toen dacht ik wel. ah. Tot dat moment denk je daar eigenlijk niet echt aan."

Komende donderdag mag Kökcü wel in actie komen. Dan speelt Feyenoord de return in strijd om de kwartfinale van de Conference League tegen FK Partizan. Feyenoord verdedigt daarin een 2-5 voorsprong. "Daar ga ik me voor opladen en zondag mijn ploeg aanmoedigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen