'FC Groningen loopt blauwtje bij oude bekende Maduro'

14 maart 2022, 23:45

FC Groningen heeft tevergeefs geprobeerd Hedwiges Maduro voor volgend seizoen te strikken, meldt Voetbal International. De trainer van Almere City Onder-21 was in beeld om de technische staf van nieuwe hoofdtrainer Frank Wormuth te versterken.

Maduro kon in Groningen een van de assisstenten van Wormuth worden, maar heeft de toenadering van de hand gewezen. De voormalig middenvelder heeft zijn voormalig club laten weten andere plannen te hebben. Als speler was Maduro tussen 2015 en 2017 actief voor de Groningers.

Groningen neemt na dit seizoen afscheid van Danny Buijs en gaat ook niet verder met assistent-trainer Adrie Poldervaart. Alfons Arts mag waarschijnlijk wel blijven. De club heeft ook Paul Simonis benaderd voor de functie van assistent. De rechterhand van Kees van Wonderen staat er goed op, want hij is ook in beeld om bij Go Ahead Eagles doorgeschoven te worden.

Groningen maakte de zomers komst van Wormuth in januari bekend. De Duitse trainer heeft in de Euroborg een contract voor drie seizoenen getekend.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen