'Telefoontje Messi nepnieuws, Argentijn nog altijd klaar met Barça'

15 maart 2022 – Journalist Gerard Romero zorgde voor de nodige opschudding door bekend te maken dat de vader van Lionel Messi naar FC Barcelona zou hebben gebeld, nadat zijn zoon bij Paris Saint-Germain tegen Bordeaux de hele wedstrijd was uitgefloten. Hij zou de mogelijkheden voor een terugkeer hebben besproken, maar er zijn verschillende redenen waarom die terugkeer er niet zal komen deze zomer.

'Telefoontje Messi nepnieuws, Argentijn nog altijd klaar met Barça'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mundo Deportivo schrijft dat diverse bronnen binnen de club hebben bevestigd dat er geen telefoontje is geweest van Jorge Messi. Daarnaast schrijft het Spaanse medium dat een terugkeer helemaal niet mogelijk is. Sinds het afscheid van Messi zijn beide partijen namelijk een andere weg ingeslagen. Messi zelf zou namelijk helemaal niet willen terugkeren na de 'harde schok' van afgelopen zomer.

Daarmee doelt Mundo op het feit dat Messi naar eigen zeggen wel wilde blijven, maar dat de clubleiding dat door het gevoerde beleid financieel onmogelijk had gemaakt. Door die irritatie is een terugkeer een stuk minder aannemelijk geworden. Daarnaast richt Barcelona zich op financieel herstel, waarbij de komst van Messi niet zou helpen.

Lees ook'Sensationele comeback? Vader Messi belt naar FC Barcelona'

Tot slot zou ook Paris Saint-Germain niet bereid zijn om Messi van de hand te doen. Hij is namelijk goed voor meer dan de helft van de totale shirtverkoop van de club en heeft nog een contract tot de zomer van 2023. Daardoor zullen clubs flink geld op tafel moeten leggen om hem vroegtijdig in te lijven. Door het vertrek van Kylian Mbappé, zal PSG Messi überhaupt graag willen houden.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd