'Bayern hoopt dat FC Barcelona eruit komt met Mazraoui'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 maart 2022 – Noussair Mazraoui wordt al enkele maanden stevig in verband gebracht met een overgang naar FC Barcelona. De back beschikt over een aflopend contract bij Ajax en heeft dus komende zomer de clubs voor het uitkiezen. Hoewel Fabrizio Romano eerder nog meldde dat ook Bayern München in de race is voor zijn handtekening, zou de club er volgens Sport1 ook op hopen dat hij bij Barcelona tekent.

'Bayern hoopt dat FC Barcelona eruit komt met Mazraoui'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft alles te maken met het meest prominente transfertarget van Bayern. De Duitse club zit namelijk al jaren achter Sergino Dest aan en ziet in hem nog steeds de rechtsback van de toekomst. Daarom hoopt het dat Mazraoui bij FC Barcelona tekent, zodat de club Dest voor een schappelijke prijs zal laten gaan. Zijn prijskaartje is naar verluidt twintig miljoen euro.

Een vergelijkbaar bedrag betaalde Barcelona ook aan Ajax in 2020. Na een wisselend begin komt de back er wel steeds beter in bij Barcelona. Bayern heeft de hoop echter nooit opgegeven en hoopt nu alsnog te kunnen toeslaan. Mazraoui zal inclusief bonussen bijna vijf miljoen euro kunnen verdienen bij Barcelona en Bayern is niet bereid zo diep in de buidel te tasten voor de Marokkaan.

Lees ook: Romano onthult Barça-salaris Mazraoui, concurrentie van Bayern

Dest kwam dit seizoen tot achttien optredens in La Liga, waarvan hij er vijftien in de basis mocht starten. Enkele wedstrijden speelde hij zelfs als vleugelaanvaller, maar doorgaans speelt hij als links- of rechtback. Dit seizoen leverde hij drie assists af.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd