'Uitgefloten Neymar mag weg bij PSG: aangeboden bij Barcelona'

15 maart 2022, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De samenwerking tussen Paris Saint-Germain en Neymar lijkt binnenkort tot een treurig einde te gaan komen. De club zou de Braziliaan, die deze week door de eigen achterban werd uitgefloten, bij verschillende Europese clubs hebben aangeboden. Onder meer zijn oude werkgever FC Barcelona zou daarbij een optie zijn.

De berichten in de Franse media over Neymars toekomst bij PSG zijn tegenstrijdig, maar Foot Mercato meent te weten dat de club ervoor openstaat om de aanvaller te verkopen. Het medium schreef dat hij na de uitschakeling in de Champions League aan verschillende Europese clubs is aangeboden. FC Barcelona wordt als enige club bij naam genoemd. 

Lees ook: Vertrek supertrio PSG dreigt

De kans dat Barcelona inderdaad de bestemming wordt van de dertigjarige Neymar, lijkt echter klein. Gezien de financiële middelen zal de Catalaanse club waarschijnlijk niet aan de salariseisen van de voormalig publiekslieveling kunnen voldoen. De Franse voetbalwebsite verwacht dat andere grote Europese clubs wél zullen willen toeslaan.

De wedstrijd na de hard aangekomen Champions League-uitschakeling werd aan Neymar en ook Lionel Messi pijnlijk duidelijk gemaakt dat de twee niet langer geliefd zijn in Parijs. Zij werden bij elk balcontact uitgefloten en zelfs met zijn doelpunt kreeg Neymar de supporters niet stil. De kans op een vertrek van het tweetal is daarmee aanzienlijk toegenomen: ook Lionel Messi werd direct in verband gebracht met een terugkeer in Camp Nou. 

Lees ook: 'Sensationele comeback? Vader Messi belt naar FC Barcelona'

Lees ook: 'Telefoontje Messi nepnieuws

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen