Transferdompers Feyenoord voor Bijlow-vervanger en Dessers

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 maart 2022 – Feyenoord heeft twee transferdompers moeten incasseren. De Rotterdammers kunnen niet echt de markt op om een vervanger te halen voor de geblesseerde Justin Bijlow (24). Vermoedelijk staat de keeper de rest van dit seizoen buitenspel. Verder is de kans groot dat Cyriel Dessers (27) na dit seizoen terugkeert naar zijn eigenlijke werkgever.

Transferdompers Feyenoord voor Bijlow-vervanger en Dessers

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een nieuwe keeper halen is niet mogelijk, want volgens het Algemeen Dagblad is de markt voor clubloze keepers dicht. 'Dus een optie zoals Przemyslaw Tyton bij Ajax is niet mogelijk voor Feyenoord', schrijft het weekblad. Een keeper halen uit Oekraïne of Rusland zou wel tot de mogelijkheden behoren, voor bijvoorbeeld de rest van dit seizoen. 'Maar dat lijkt een optie die snel weer van tafel kan omdat de spoeling erg dun is.'

Lees ook: Marciano eerste doelman bij Feyenoord: "Sta nu niet te springen"

Dessers te duur
In de Belgische media werd woensdag de mogelijkheid besproken voor een zomertransfer van Dessers naar Feyenoord. De spits wordt momenteel gehuurd van RC Genk, maar een permanente overgang wordt moeilijk. 'Dessers presteert sterk bij Feyenoord, maar de Rotterdammers zijn niet van plan om de gevraagde vier miljoen op tafel te leggen', weet Het Laatste Nieuws.

Feyenoord hoopte volgens de ochtendkrant op medewerking van de Belgische topclub, maar alleen voor het afgesproken bedrag van liefst vier (!) miljoen euro, mag Dessers permanent overstappen naar de Rotterdammers. Meer speelruimte geeft RC Genk vooralsnog niet. De kans is dan ook groot dat Dessers een nieuwe kans krijgt volgend seizoen, omdat Paul Onuachu in de komende zomer lijkt te vertrekken.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd