Definitief: einde seizoen Bijlow zorgt voor probleem Feyenoord

16 maart 2022, 13:01   Bijgewerkt: 16 maart 2022, 13:11

Justin Bijlow komt dit seizoen definitief niet meer in actie. De 24-jarige sluitpost moet worden geopereerd aan zijn voetblessure en komt daardoor de komende maanden niet meer in actie, meldt het Algemeen Dagblad. Het nieuws is inmiddels bevestigd op de officiële kanalen van de club. Dat betekent dat

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano het seizoen afmaakt als eerste doelman tussen de palen van de Rotterdammers.

Bijlow raakte vorige week donderdag geblesseerd aan zijn voet tijdens de ontmoeting met FK Partizan, die met 2-5 werd gewonnen. Een oude peesblessure speelde weer op, waardoor Bijlow het bezoek aan PEC Zwolle van afgelopen week aan zich voorbij liet gaan. Het bezoek aan Servië van vorige week betekent direct de laatste wedstrijd die Bijlow dit seizoen heeft gekeept.

Lees ook: Feyenoord baalt: Slot ontbreekt mogelijk tegen Partizan én Ajax

Bijlow kwakkelt al zijn hele loopbaan met blessures. Zo stond hij afgelopen seizoen nog aan de kant met liesklachten en een blessure aan zijn voet. Zijn afwezigheid betekent een grote domper voor Feyenoord, dat op zoek wil naar een nieuwe doelman voor de rest van het seizoen. Dat blijkt echter niet makkelijk: de regelgeving schrijft voor dat transfervrije keepers niet meer mogen worden gecontracteerd.

De blessure van Bijlow betekent ook slecht nieuws voor het Nederlands elftal. Omdat ook Jasper Cillessen al jaren met zijn fitheid worstelt en Ajax-sluitpost Remko Pasveer eveneens geblesseerd is, leek Bijlow op weg naar een basisplaats als Oranje eind maart oefenduels afwerkt met Duitsland en Denemarken. Bijlow was een van de vier keepers in de voorselectie, samen met Joël Drommel, Tim Krul en Mark Flekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen