'Feyenoord laat oog na blessure Bijlow vallen op routinier Pyatov'

16 maart 2022, 18:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord lijkt een poging te gaan wagen om Andriy Pyatov tijdelijk naar de Kuip te halen. Door de blessure van Justin Bijlow zoeken de Rotterdammers een extra doelman. Het is echter zeer de vraag of de komst van de 37-jarige Oekraïner haalbaar is.

Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl is de naam van Pytov inmiddels gevallen in Rotterdam-Zuid. De doelman staat onder contract bij Sjachtar Donetsk, maar door de oorlog in Oekraïne wordt daar logischerwijs niet gevoetbald. Feyenoord wil daarom in ieder geval een poging wagen om de ervaren sluitpost tijdelijk over te nemen.

Voorlopig zitten er nog een hoop haken en ogen aan de eventuele transfer. Het is in eerste instantie de vraag of Pyatov zelf naar Feyenoord wil komen. Daarnaast moet Sjachtar natuurlijk ook meewerken en is er misschien sprake van dienstplicht vanwege de oorlog. Volgens 1908.nl kijkt Feyenoord daarom ook naar andere opties.

Pyatov zou in ieder geval een ervaren optie zijn om Bijlow tijdelijk te vervangen. De goalie heeft 101 interlands achter zijn naam staan. Op dit moment heeft trainer Arne Slot bij Feyenoord de beschikking over Ofir Marciano en de jonge doelmannen Thijs Jansen en Tein Troost. Bijlow is door een voetblessure de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen