Opstellingen CL: Nederlanders in de basis op cruciale avond

16 maart 2022 – De achtste finales van de Champions League zitten er bijna op en vanavond worden de laatste twee kwartfinalisten bekend. Wat we in ieder geval zeker weten is dat er Nederlanders door gaan in het miljardenbal. Er staan namelijk meerdere van onze landgenoten aan de aftrap.

Opstellingen CL: Nederlanders in de basis op cruciale avond

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In Frankrijk moet Lille OSC voor een stunt zorgen om een 0-2 achterstand tegen Chelsea weg te poetsen. De Londenaren zijn door alle sancties aan het adres van eigenaar Roman Abramovich wel rijp voor de slacht. In het Stade Pierre-Mauroy is er bij de gastheer een basisplaats voor Sven Botman. Hakim Ziyech begint op de bank namens de bezoekers.

Het treffen tussen Juventus en Villarreal lijkt op voorhand een stuk spannender. In Spanje werd het namelijk 1-1 tussen deze ploegen en dus ligt alles nog open. Arnaut Danjuma staat in de basis aan de zijde van de gasten. De kans is groot dat hij in Turijn een landgenoot tegenkomt. Matthijs de Ligt staat namelijk centraal achterin bij Juventus.

Reacties

UEFA Champions League

gerelateerd