'Dortmund vermoedt akkoord tussen Haaland en nieuwe club'

16 maart 2022 – Het begint erop te lijken dat Manchester City de strijd om de handtekening van Erling Haaland gaat winnen. Volgens BILD-journalist Christian Falk denkt de leiding van Borussia Dortmund dat de 21-jarige spits een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de Engelse grootmacht.

'Dortmund vermoedt akkoord tussen Haaland en nieuwe club'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Eerder op de dag onthulde Mattias Sammer, extern adviseur van Borussia Dortmund, dat Manchester City heel ver wil gaan voor de komst van Haaland. "Die bedragen... Ik heb er een whiplash van gekregen. Mijn vrouw moest me overeind helpen, ik kan gewoon niet zo ver tellen als zij willen gaan. Ik ben er gewoon van flauwgevallen", grapte hij bij Amazon Prime.

Naar verluidt biedt City de gewilde spits 600.000 euro per week, wat neerkomt op een jaarsalaris van ruim 31 miljoen euro. Om Haaland aan te trekken, zal er nog veel meer geld op tafel moeten komen. De doelpuntenmachine heeft namelijk een afkoopclausule van 75 à 80 miljoen euro in zijn contract bij Dortmund staan en vader Alf-Inge Haaland en zaakwaarnemer Mino Raiola vragen torenhoge commissies.

Hoewel Manchester City nu op pole position lijkt te liggen, heeft ook Real Madrid nog goede hoop op de komst van Haaland. Sport schreef dinsdag de club uit de Spaanse hoofdstad gaat proberen de zomertransfer deze week nog af te ronden. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano zal Haaland de knoop binnen afzienbare tijd doorhakken.

Reacties

Premier League

gerelateerd