Danjuma geniet van stunt: "Deze momenten moet je omarmen"

16 maart 2022, 23:35

Arnaut Danjuma was met een benutte strafschop erg belangrijk voor zijn Villarreal. De Spanjaarden wonnen met 0-3 op bezoek bij Juventus en melden zich in de kwartfinales van de Champions League. Danjuma is dit seizoen al bij zes treffers betrokken in het miljardenbal.

"Dan mag ik mezelf een schouderklopje geven", vertelde de international van Oranje na de wedstrijd voor de camera van RTL7. Danjuma geeft de credits voor de zege ook aan zijn trainer Unai Emery. "Als je naar het verleden kijkt, heeft onze trainer een gave in toernooien. Het is iedere dag een plezier om met hem te werken. Het betekent veel voor me."

Bij een 0-2 stand mocht de aanvaller vanaf de stip voor het slotakkoord zorgen. "Waarom neem ik die penalty? Je loert altijd op een doelpunt, zeker tegen Juventus. Je weet dat dit defensief een van de beste ploegen van Europa is. Bij die penalty moest ik lang wachten, het leek wel een uur. Ik was het zelf ook even kwijt, maar gelukkig was ie tussen de palen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik gisteren ook wel op penalty's heb geoefend."

De ex-speler van NEC Nijmegen, Club Brugge en AFC Bournemouth geniet met volle teugen bij Villarreal. "Er zijn momenten in het voetbal die je echt moet omarmen, dit is misschien wel het mooiste moment uit mijn loopbaan. Ik ben heel gretig om mezelf te laten zien op het hoogste niveau en ben heel blij met de kans die Villarreal me gegeven heeft. Als ik dan het veld op loop dan geniet ik van binnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen