Welke keepers behoren tot het keurkorps van Van Gaal?

18 maart 2022, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 18 maart.

Nieuws

Definitieve selectie

Bondscoach Louis van Gaal maakt vandaag de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de komende interlandperiode bekend. Oranje komt op 26 maart in actie tegen Denemarken en op 29 maart tegen Duitsland. Onder meer is interessant om te kijken welke keepers worden opgeroepen

Lotingen

De loting voor de kwartfinale in de Champions League, Europa League en Conference Legue wordt vanmiddag verricht. Aan welke clubs worden Feyenoord en PSV gekoppeld?

Wedstrijden

sc Heerenveen - Heracles Almelo (20.00 uur)

Het duel tussen de nummer elf en twaalf van de ranglijst zou een degradatieduel genoemd kunnen worden. Het zegt genoeg over de spanning in de Eredivisie. Het gat met de degradatiezone is voor beide ploegen slechts vijf punten. De winnaar doet goede zaken, voor de verliezer komen er nog enorm spannende weken aan. Weet Heerenveen na twee gelijke spelen de eerste overwinning van het jaar te pakken of wint Heracles na twee duels weer een wedstrijd?

ADO Den Haag - FC Volendam

Alle voetbalkenners leken het zeker te weten rond de winterstop: FC Volendam kon zich opmaken voor de Eredivisie. Sinds een week is het echter crisis in het vissersdorp. Tegen concurrenten Excelsior en FC Emmen kreeg de ploeg in totaal maar liefst negen doelpunten om de oren. De eerste plaats is inmiddels voor de ploeg uit Drenthe. Kan Volendam zichzelf oprichten tegen ADO of maken de Hagenezen de crisis nog groter?

VVV-Venlo - FC Emmen

Voirg seizoen zaten beide ploegen nog in de Eredivisie. FC Emmen lijkt op de weg terug naar het hoogste niveau als koploper van de Keuken Kampioen Divisie, VVV is dit seizoen een grijze middenmoter. Wat de ploeg uit Venlo hoop zal geven is dat het in eigen huis de laatste drie wedstrijden niet verloren heeft. Kunnen de Limburgers stunten tegen de nummer één of zet de ploeg van Dick Lukkien een volgende stap richting een snelle rentree?

Voetbal op tv

20.00 uur: Voetbal op Vrijdag, ESPN, schakelprogramma van de Keuken Kampioen Divisie

20.00 uur: sc Heerenveen - Heracles Almelo, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eredivisie

20.00 uur: ADO Den Haag - FC Volendam, ESPN3, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen Divisie

20.45 uur: Royale Union Saint-Gilloise - KV Oostende, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de Pro League

21.00 uur: Wolverhampton Wanderers - Leeds United, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen