Marokko-bondscoach: "Zal nooit meer over Ziyech en Mazraoui praten"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 maart 2022 – Bondscoach Vahid Halilhodzic is klaar met de vragen die hij krijgt over Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech. Hij was tijdens de persconferentie over de bekendmaking van de selectie duidelijk over het duo, dat eerder deze maand liet weten dat de deur voor de nationale ploeg nog steeds dicht is.

Marokko-bondscoach: "Zal nooit meer over Ziyech en Mazraoui praten"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa opperde dat de vleugelverdediger van Ajax en de aanvallende middenvelder van Chelsea weer in beeld waren bij de selectie, nadat ze een aantal keer niet werden opgeroepen door de bondscoach. Mazraoui en Ziyech waren meteen duidelijk en lieten via hun social mediakanalen weten dat ze niet zaten te wachten op een terugkeer bij de selectie van hun land.

"Ik spreek vaak met de bondsvoorzitten. Ziyech en Mazraoui stonden op de lijst, maar hebben ervoor gekozen om niet op de uitnodiging in te gaan en het te weigeren", aldus de bondscoach op de persconferentie. "We respecteren die keuze, nu is het klaar. Ik zal nooit meer over ze praten. Ik richt me nu op de spelers die wel zijn opgeroepen."

De bondscoach heeft NEC-verdediger Souffian El Karouani en AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal niet opgeroepen
voor de komende wedstrijden tegen Democratische Republiek Congo. Wie wel bij de selectie zit is FC Barcelona-talent Abdessamad Ezzalzouli. Hij wees in 2021 een uitnodiging nog af omdat hij voor een interlandcarrière bij Spanje wilde gaan, maar nu komt hij daar dus op terug.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd